vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru polițiști, cercetați pentru înlesnirea evadării

Patru polițiști de la IPJ Dolj sunt cercetați pentru înlesnirea evadării, după ce un condamnat a reușit să fugă din arest. IPJ Dolj a sesizat Parchetul Craiova în acest caz. Mai exact, cei patru polițiști sunt acuzați că nu l-au păzit pe tânărul de 23 de ani din Unirea, adus la audieri, atunci când l-au lăsat în curtea de plimbare a Arestului IPJ Dolj. Tânărul, condamnat pentru furt și cercetat pentru omor comis asupra unei bătrâne pe care a și tâlhărit-o, a forțat o ușă și a plecat liniștit nu se știe unde. El este căutat și acum de Poliție.

„CRUŢAN ANDREI-SORIN, de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Cel în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.

Cel în cauză fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru, pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.”-IPJ Dolj

Politica