luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Vremea se răcește în toată ţara

Vremea se răcește la nivelul întregii ţări, pe durata următoarelor două săptămâni, iar temperaturile maxime nu vor mai urca peste 10 – 12 grade, în timp ce minimele vor coborî chiar şi sub zero grade Celsius în unele regiuni.

Potrivit meteorologilor, în Oltenia, temperaturile maxime vor scădea de la 10 grade, în prima zi a intervalului spre valori medii în jurul a 8 grade, în data de 16 noiembrie, apoi până în data de 21 noiembrie vor creşte spre 13 grade. Ulterior datei de 21 noiembrie, temperaturile maxime vor scădea treptat, astfel încât la sfârşitul intervalului, în medie se vor înregistra 7 – 8 grade. În perioada 15 – 24 noiembrie, variaţiile temperaturilor minime vor fi în general nesemnificative, urmând a se înregistra valori medii între două şi 4 grade, apoi acestea vor scădea până în jurul a zero grade, valoare ce va fi de interes în perioada 25 – 28 noiembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în intervalul 22 – 28 noiembrie.

La munte, în perioada 15 – 18 noiembrie, variaţiile termice de la o zi la alta vor fi nesemnificative, media temperaturilor maxime fiind de până la 4 grade. În data de 19 noiembrie acestea vor scădea spre medii în jurul a zero grade, apoi vor creşte spre 4 – 5 grade, până în data de 22 noiembrie. Ulterior acestei date, temperaturile maxime vor scădea treptat până la sfârşitul intervalului spre medii în jurul a zero grade. Minimele vor scădea de la zero grade, în prima zi, spre valori medii în jurul a -4 grade, în data de 19 noiembrie, apoi vor creşte treptat spre -1 grad, în data de 23 noiembrie. După aceea, tendinţa temperaturilor minime va fi de scădere până la sfârşitul intervalului spre valori medii ce vor oscila între -6 şi -5 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în zilele de 18 şi 19 noiembrie, iar ulterior în perioada 22 – 28 noiembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica