vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu, mesaj pentru Ivan: „Să recidiveze!”

Atacant de glorie al Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, are numai cuvinte de laudă pentru cel mai în formă jucător al echipei

Sorin Cârțu este convins că dacă Andrei Ivan va continua în acest ritm, nu doar Galatasaray își va manifesta interesul pentru noul diamant din curtea lui Mihai Rotaru.
„Să dai patru goluri e o reuşită care se întâmplă mai rar. Eu îi urez să recidiveze, pentru că este într-o formă bună şi trebuie să o exploateze. E meritul lui Reghe şi în special al lui Ivan, pentru că se apropie de maturitatea fotbalistică şi e normal, la calităţile lui, să creeze asemenea momente. Dacă o să mai aibă momente de genul acesta poate să apară şi altceva, nu numai Galatasaray. Contează să fie oferte de nerefuzat”, a spus Sorin Cârţu după succesul cu 5-2 al CSU contra celor de la CS Mioveni.
„M-a bucurat în primul rând victoria şi apoi prestaţia lui Ivan. E un moment bun al echipei, suntem într-un tonus competitiv şi suntem bucuroşi pentru tot ce realizează băieţii. Noi suntem acum încă într-o perioadă în care trebuie să recuperăm punctele pierdute. Şi eu văd Craiova campioană de vreo doi ani, dar mi se cam înceţoşează privirea, aş vrea să o văd şi clar campioană.
Am dominat de la început până la sfârşit, chiar dacă a fost şi acel moment de black-out, pe care nici eu nu l-am înţeles, dar echipa a avut jocul sub control, a venit şi golul al treilea şi apoi şi celelalte. Până la urmă, era greu să fim combătuţi, pentru că am avut în teren un jucător chiar excepţional, Andrei Ivan”, a mai adăugat conducătorul celor de la CSU Craiova.
CSU Craiova a bătut cu 5-2 gruparea CS Mioveni, meci în care Andrei Ivan a marcat de 4 ori. Și Sorin Cârțu a reușit să marcheze un „poker” într-un derby cu Steaua București, încheiat tot 5-2, meci în care Sorinaccio a ratat și un penalty.

Politica