miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nepotul lui Balaci marchează pe bandă rulantă la satelit!

Atanas Trică devine încet, dar sigur o mașină de goluri. Nepotul optarului de legendă al fotbalului din Bănie înscrie la foc automat

Atanas Trică și-a trecut numele pe lista marcatorilor în victoria cu 5-1 din week-end, repurtată de CSU II Craiova contra celor de la Minerul Costești. Reușita survine după dubla reușită de copilul Lorenei Balaci și al lui Eugen Trică împotriva celor de la CSM Slatina.
În ultima partidă din Liga 3, contra celor de la Minerul Costești, nu doar Atanas Trică a ieșit la rampă, ci și Mihai Roman, proaspăt revenit printre alb-albaștri. Atacantul care a stat pe margine aproape 2 ani din cauza problemelor cardiace a reușit un hattrick în partida jucată pentru satelit.
Atanas Trică a debutat deja pentru prima echipă a CSU Craiova, intrând în minutul 88 al meciului cu Academica Clinceni, din mai 2021, din play-off-ul Ligii 1. După intrarea lui Atanas, publicul prezent pe „Ion Oblemenco” i-a strigat numele lui Ilie Balaci, bunicul lui „Ati”.
„Sunt foarte fericit, îmi doream să îmi fac debutul la această echipă. De mic țin cu Craiova”, a spus Atanas Trică după acel meci.

Politica