Conecteaza-te cu noi

Dolj

Reghecampf: „Cu Chindia va fi diferit!”

Publicat

pe

După demonstrațiile de forță din partidele cu Dinamo, FCU Craiova și Clinceni, antrenorul CSU Craiova nu se așteaptă la o partitură asemănătoare contra echipei lui Săndoi

Vineri, de la ora 20:30, CSU Craiova are meci în deplasare contra celor de la Chindia Târgoviște. Trupa lui Reghecampf este echipa momentului în Liga 1, cu trei victorii la rând și un golaveraj 12-0 în ultimele partide. Antrenorul nu preconizează însă o demonstrație de forță și contra echipei lui Săndoi.
„Ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie, să urcăm în clasament, cu o echipă care se apără foarte bine, de aceea avem nevoie de inspiraţie, ca la ultimul meci. Nu are nicio importanţă că Emil Săndoi ne cunoaşte, toţi antrenorii din Liga I îşi cunosc adversarii, important este să avem acelaşi randament şi aceeaşi seriozitate ca în ultimele partide, să legăm victorii ca să avem mult mai multă încredere. Probabil că e un avantaj că Emil cunoaşte bine jucătorii. Meciul cu Chindia e cel mai greu, cel mai important, pentru că e următorul”, a spus Reghe la conferința de presă dinaintea meciului cu formația dâmbovițeană.
Reghe are două absențe de lot: „Elvir Koljic va intra la antrenament, Conte are o problemă cronică, nu ştiu dacă va intra, în rest jucătorii sunt bine. Mie îmi place să scot în evidenţă echipa, nu un singur jucător. Acesta e jobul meu, să-i ţin în priză pe jucători, cred că şi jucătorii au prins gustul victoriilor şi îşi doresc să urcăm în clasament. Meciul cu Chindia va fi diferit faţă de meciurile dinainte, ei au avut prestaţii foarte bune, se apără organizat, este o echipă agresivă, de aceea trebuie să fim foarte bine pregătiţi, montaţi”.
Antrenorul Craiovei e încântat de modul în care au jucat elevii săi în ultimele partide: „Noi, ca echipă, suntem greu de descifrat, suntem bine în toate compartimentele, nu stăm într-un jucător, la fiecare meci apare o surpriză. Aşa am şi discutat cu Mihai Rotaru, să facem echipa să funcţioneze, nu anumiţi jucători. Am găsit o echipă unită, cuminte, am discutat anumite chestii. Unii poate nici nu-şi dau seama de ceea ce încerc să fac”.
Prezent la întâlnirea cu reprezentanții mass-media, căpitanul Bancu a spus: „Ştim că echipa Chindia se apără foarte bine, dar trebuie să avem luciditate şi să marcăm când avem ocazia. Am o relaţie foarte bună cu domnul Săndoi, m-a ajutat foarte mult după accidentare, era antrenorul nostru, îi urez baftă după meciul cu noi. Cred că vom fi şi mai bine din retur, după pauza de iarnă, de fapt. Golul marcat cu Clinceni a fost dedicaţie pentru copilul meu. În trecut am suferit la finalizare, acum am început să marcăm, suntem fericiţi că ne iese şi la meci ce lucrăm la antrenament. Lumea îşi doreşte titlul, noi, la fel, sperăm că va ieşi bine”.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.