marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stoican caută prima victorie pe banca FCU!

După ce a debutat cu înfrângere, noul antrenor al alb-albaștrilor va încerca să bată Gazul.

Vineri, pe stadionul din Craiova, de la ora 17:30, e meci: FCU Craiova – Gaz Metan Mediaș. Adrian Mititelu nu a reușit să producă declicul la echipă cu instalarea lui Flavius Stoican în locul lui Mutu, având în vedere faptul că seria înfrângerilor a continuat. FCU Craiova a fost bătută la debutul lui Stoican de către UTA Arad. În plus, tehnicianul l-a pierdut și pe căpitanul Albu, eliminat pentru o simulare în careul advers. Oltenii stau rău în clasament, pe locul 14 din 16, iar orice punct e important, mai ales într-un joc cu o contracandidată la retrogradare.
De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș vine în Bănie pentru toate punctele. Cel puțin asta a spus Marian Dună, la conferința de presă dinaintea jocului direct:
„Întâlnim o echipă care este sub noi la momentul actual, este o echipă rănită, dar cu orgolii. Știm foarte bine caracterul jucătorilor olteni. Ne va aștepta un meci foarte greu. Trebuie să fim la fel de atenți, concentrați și determinați, iar dacă vom avea aceeași atitudine ca la ultimele jocuri putem veni cu punct sau puncte de la Craiova. Două-trei victorii consecutive te pot arunca acolo sus, dar trebuie să fim atenți pentru că FCU Craiova are o echipă bună. Sunt 3-4 jucători foarte buni, care pot dezechilibra. Eu am încredere în băieții noștri că vor face o partidă bună, atât defensiv, cât și ofensiv. Sperăm să marcăm la Craiova. Nu putem spune după câteva jocuri că echipa arată cum am vrea noi, ce mă bucură e că băieții au atitudine pozitivă. Jocul însă va arăta mult mai bine, dar trebuie să arate bine și pe fondul unor rezultate bune”.

Politica