Conecteaza-te cu noi

Gorj

Gorjean salvat de pompieri după ce a căzut pe geam, de la etajul 4

Publicat

pe

Un bărbat din Rovinari a fost la un pas să își piardă viața, într-un moment de neatenție. Acesta a căzut de la fereastra locuinței sale, situată la etajul patru al unui bloc, pe copertina de la fereastra vecinului de la etajul trei.

Gorjeanul a fost salvat de pompierii de la ISU Gorj, care l-au legat și tras în locuință. Intervenția nu a fost una ușoară, pentru că misiunea salvatorilor era condiționată de timp. Bărbatul căzut de la fereastră era speriat și nu se știa cât va rezista copertina care încă îl ținea suspendat.

Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puțin îmbătrânită de vreme, soare și vânt primise responsabilitatea de a susține greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noștri. Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp și vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la fața locului. Colegii noștri au evaluat situația rapid și printr-o sincronizare exemplară, au reușit să-i salveze viața bărbatului care era, ușor de înțeles de ce, foarte panicat. Lupta contratimp a colegilor noștri a avut un final fericit, dar noi recomandăm tuturor să fie un pic mai atenți pentru ca o situație de urgență poate fi generată oricând și mai ales atunci când te aștepți mai puțin. La finalul intervenției toți cei care au trăit cu sufletul la gură intervenția colegilor noștri, au aplaudat ca după o mare reușită. Este, într-adevăr, cea mai frumoasă parte a meseriei de pompier!”, a transmis ISU Gorj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.