miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Presa italiană a publicat numele victimelor accidentului aviatic în care a murit magnatul Dan Petrescu

Ziariştii din Italia au publicat numele victimelor accidentului aviatic care a avut loc duminică, 3 octombrie, la Milano.

Miliardarul Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, soţia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani) şi fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, de 30 de ani, se numără printre victimele accidentului aviatic de duminică din apropiere de Milano, soldat cu opt decese, informează Corriere della Sera, conform click.ro

Potrivit publicaţiei citate, celelalte victime sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, soţia sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fiica de 34 de ani a fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu, şi fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

În tragedie s-a stins şi Miruna Anca Wanda Lozinschi, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline şi bunica lui Rafael. Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, de 36 de ani, un prieten canadian al lui Dan Stefan Petrescu.

Avionul în care se afla miliardarul Dan Petrescu s-a prăbuşit brusc de la 2000 de metri, la ora 13.15, peste o clădire în curs de renovare din Milano, în apropierea unei staţii de metrou.

Avionul, un Pilatus PC12 înmatriculat YR-PDV, decolase de pe Aeroportul Linate din Milano cu destinaţia Olbia şi, după o tură de aeroport, la trei minute de la decolare, s-a prăbuşit brusc de la o altitudine de aproximativ 6.000 de picioare (cam 2.000 de metri) în zona Via Marignano, pe clădirea în care nu se aflau din fericire persoane. Martorii care locuiesc într-o clădire la aproximativ 200 de metri de locul tragediei au spus că au auzit un zgomot ciudat şi apoi o bubuitură, s-au uitat pe fereastră şi au văzut o minge de foc. Flăcări şi fum s-au degajat din clădire, iar câteva vehicule parcate de-a lungul străzii au luat foc, spun martorii citaţi de Reuters, însă nu au fost raportate alte victime. La faţa locului au acţionat numeroase echipaje de pompieri, poliţişti şi carabinieri. Salvatorii au descris imagini îngrozitoare de pe locul dezastrului.

Politica