joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un suporter a murit după ce a mers la meciul FCU-CSU

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Bocșa, a mers pe stadion să vadă meciul dintre FCU Craiova și CSU Craiova. Suporterul nu a apucat să vadă rezultatul final, pentru că i-a venit rău cu puțin timp înaintea fluierului de start. Acesta a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat de medicii de la stadion. Ulterior, bărbatul a fost dus la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Acolo medicii au încercat să-i salveze viața, dar nu s-a mai putut face nimic.

`„A venit în stop cardiorespirator cu manevre de resuscitare in curs, fiind adus de ambulanta SMURD-UTIM. Manevrele de resuscitare, efectuate timp de peste o ora, au rămas fără răspuns si s-a declarat decesul”, a spus Cristiana Geormăneanu dir. medical de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Reprezentanții spitalului au anunțat poliția după decesul bărbatului, pentru ca oamenii legii să urmeze procedura legală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi telefonic de reprezentanţi ai unui spital din Craiova, cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a decedat un bărbat de 57 de ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, care fusese transportat cu o ambulanţă S.M.U.R.D. din proximitatea unui stadion din localitate”, informează IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

Politica