vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zece angajați ai Spitalului de Urgență Târgu Jiu au fost infectați cu COVID-19

Zece angajați ai spitalului din Târgu-Jiu au fost infectați cu Covid-19. Șase dintre ei lucrează la Unitatea de Primiri Urgențe și au fost testați pozitiv sâmbătă.

Personalul infectat nu are probleme grave de sănătate după infectare. Angajații au făcut forme ușoare și se tratează de la domiciliu.

În urma raportării Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, din data de 25 septembrie 2021, au apărut modificări în ceea ce privește numărul angajaților unității medicale depistați pozitiv la coronavirus. Astfel, în ultimele 14 zile, au fost depistați pozitiv un număr total de 10 angajați. În afară de cei patru angajați de la Gastroenterologie, Neurologie, OrtopedieTraumatologie și UPU, astăzi au mai fost depistați pozitiv la COVID-19 încă șase (6) angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Aceștia își desfășoară activitatea la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu și manifestă forme ușoare ale bolii, tratându-se la domiciliu. În prezent, activitatea UPU nu este afectată”, a anunțat SJU Târgu-Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica