Breznița Motru, prima comună din Mehedinți care intră în carantină!

Date:

După ce rata de infectare a ajuns la 6,31 cazuri la mia de locuitori, comuna Breznița Motru, din județul Mehedinți, intră în carantină începând de luni, 27 septembrie 2021, ora 8,00, pentru 14 zile. Pe 25 septembrie, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a emis Ordinul nr.7548 privind instituirea carantinei zonale pentru comuna Breznița Motru.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL, face apel la responsabilitate din partea cetățenilor din zona carantinată și le solicită să respecte măsurile dispuse în perioada carantinei, astfel încât, la finalul celor două săptămâni incidenţa cazurilor de Covid – 19 să scadă cât mai mult.

În intervalul celor 14 zile de carantină, este interzisă intrarea sau ieșirea din acestă comună prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice, iar persoanelor le este interzisă circulația și staționarea în spații publice, cu excepția unor motive bine justificate și pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Breznița Motru este prima comună din județul Mehedinți care intră care intră în carantină în acest nou val al pandemiei de coronavirus.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...