sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crăciunescu, despre excluderile de la CSU Craiova: „Sunt niște jucători acolo care fac ce vor ei cu domnii antrenori!”

Nașul președintelui Sorin Cârțu pune jar pe foc cu privire la situația explozivă de la CSU Craiova.

După înfrângerea de la Cluj, cu CFR, Laurențiu Reghecampf a decis să-i excludă din lot pe Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa. Primul a jucat până în minutul 42, iar cel de-al doilea nici măcar nu a fost pe teren. La conferința de presă dinaintea meciului de cupă cu echipa lui Dan Petrescu, Reghe a confirmat știrea care explodase deja în presă: „Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul cu CFR, din motive pe care le-am transmis, dar nu pe termen lung”
Ion Crăciunescu este nașul de cununie al președintelui CSU Craiova, Sorin Cârțu și, pesemne, știe foarte bine ce se întâmplă în interiorul clubului din Bănie. Fostul mare arbitru a lăsat să se înțeleagă că deciziile luate de Laurențiu Reghecampf au legătură cu indisciplina de la echipa alb-albastră.
La emisiunea Fotbal Club de la DigiSport, Ion Crăciunescu a spus: „Sunt lucruri nebuloase la Craiova. Așa se mai zvonește, că sunt niște jucători acolo care fac cam ce vor ei cu domnii antrenori”. Întrebat dacă Alexandru Mateiu este liderul celor care se opun deciziilor antrenorilor, Crăciunescu a spus zâmbind: „Nu știu”.
Contractul dintre Alexandru Mateiu și clubul oltean se va încheia în această vară, în vreme ce înțelegerea lui Bălașa este până în vara lui 2023. Primul a fost om de bază la gruparea olteană, fiind folosit în șase din cele opt meciuri jucate de CSU Craiova de la sosirea lui Reghecampf pe bancă, inclusiv în duelul cu CFR Cluj. De partea cealaltă, Bălașa nu a prins decât o singură partidă, mai exact 62 de minute în meciul cu FC Botoșani. De cinci ori, acesta a fost rezervă neutilizată.

Politica