vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Doctoriță, confirmată cu COVID și aflată în izolare la domiciliu, găsită moartă în casă

O doctoriță aflată în izolare la domiciliu, după ce a fost confirmată cu COVID-19, a fost găsită moartă în locuinţă.

Femeia, în vârstă de 66 de ani, cadru medical la spitalul Orăşenesc Brezoi din Vâlcea, a intrat în izolare pe data de 31 august.

Potrivit managerului spitalului, dr. Vasile Cerbu, în urmă cu câteva zile a fost contactată de unitatea medicală la care lucra dacă se poate întoarce la serviciu pentru că era de gardă, moment în care aceasta a spus că va continua să rămână acasă în concediu de odihnă. Alarma a fost dată de fratele femeii care a sunat la spital că sora sa nu mai răspunde la telefon. După ce au insistat şi colegii, unii dintre ei mergând la doctoriță acasă au sunat la 112. Femeia a fost găsită fără suflare în pat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că femeia era decedată şi nu avea urme vizibile de violenţă. De asemenea, persoana în cauză fusese depistată pozitiv cu SARS-CoV 2, în data de 31 august 2021, aceasta fiind în izolare la domiciliu”, au informat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Managerul spitalului a mai spus că femeia nu avea morbidități.

”Era vaccinată cu ambele doze. probabil că a intrat în categoria celor 5% care chiar dacă sunt vaccinați pot să facă boala. Evoluția a fost rapidă. Probabil că s-a instalat hipoxia cerebrală, nu s-a mai putut mișca a rămas paralizată şi a decedat”, a declarat, potrivit antena3.ro

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac cercetări pentru ucidere din culpă în acest caz.

Politica