Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Târgujian de 26 de ani, reținut după ce a distrus o mașină și a agresat doi oameni

Publicat

pe

Un tânăr de 26 de ani din Târgu Jiu a ajuns pe mâna poliției, duminică, după ce ar fi distrus, prin lovire cu o unealtă, o mașină parcată pe raza municipiului. Totodată, acesta a intrat într-o curte și a început să amenințe și să agreseze doi oameni aflați în imobilul din curtea respectivă.

„La data de 13 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 12 septembrie a.c., tânărul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi distrus cu o unealtă agricolă geamurile lateral dreapta, parbrizul și luneta unui autoturism care se afla parcat pe raza municipiului Târgu Jiu, după care a pătruns în curtea unui imobil și ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat și unei femei de 30 și 63 de ani, distrugând totodată și geamul unei ferestre  de la imobil”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

În cursul zilei de luni, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.