Vâlcea: Minor căzut cu mașina în râpă

Un tânăr de 16 ani a căzut în gol cu mașina într-o râpă, de la o înălțime de 20 de metri. Incidentul s-a produs în localitatea Dăești-Fedeleșoiui din județul Vâlcea. Minorul se pare că ar fi rămas încarcerat, la față locului intervenind pompierii SMURD. Tânărul ar fi fost singur în autoturism la momentul producerii incidentului.
„Accident rutier grav în această dimineață a zilei de duminică, 5 august a.c., în localitatea Dăești – Fedeleșoiu. Un autoturism a părăsit drumul de pe pod. Este anunțată o singură victimă, un băiat de 16 ani, conștientă, încarcerată ( autoturismul a cazut in gol de la aproximativ 20 m. înăltime). Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Din primele date se pare că tânărul se afla la volan, singur în mașină, ar fi pierdut controlul autoturismul lui și ar fi căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 20 de metri. Autoturismul este pe uscat, a căzut pe roți”, conform voceavalcii.ro.

Sursa foto: voceavalcii.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări