marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Răsturnare de situație în cazul Caracal după ce nu ar fi fost analizate toate probele din dosar

Cazul Caracal revine în atenția publică, după ce avocatul familiei Melencu, Carmen Obârșanu, acuză procurorii că nu au analizat toate probele din dosar. Astfel, din cele 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, numai trei au fost analizate.

Reprezenantul în instanță al famiiei Luizei Melencu dă vina pe procurorii care nua r fi vrut să cerceteze și să analizeze restul probelor, potrivit antena3.ro

Tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane, care au legătură foarte mare cu aceste infracţiuni”, susține Carmen Obârșanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avocata familiei Melencu mai spune că au fost găsite probe asupra cărora s-a făcut o expertiză, rezultatul fiind ADN-ul unei femei, care este același cu ADN-ul dinților de sub butoi, dar că nu se găsește nicio genotipare cu care să fie asociată.

Cazul Caracal a devenit faimos în urma dispariției de acum doi ani a celor două minore, Luiza și Alexandra, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis. Acesta se află închis la Penitenciarul din Craiova.

Politica