joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Posturi scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Dolj

Casa Județeană de Pensii Dolj anunță concurs de ocupare a unui numar de 33 de posturi de execuție contractuale, pe perioada determinată, până la data de 31 decembrie 2022. Din acestea, 26 de posturi necesită studii superioare, iar alte șapte, posturi studii medii.

Angajările se vor face în contextul evaluării recalculării pensiilor, după cum susțin reprezentații inistuției.

„Cei interesați vor depune dosarele de concurs în perioada 26.08.2021 – 30.08.2021, la sediul instituției, din Craiova, strada Mihail Kogălniceanu nr.14- Compartimentul Resurse Umane. Concursul va consta în trei probe, respectiv: selecția dosarelor,  proba scrisă – în data de 06.09.2021, ora 10.00, la sediul Facultății de Drept Nicolae Titulescu din Craiova Str. Calea București, nr.107 D și proba de interviu ce se va susține în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toate elementele referitoare la condițiile generale și specifice de participare, componenta dosarului de concurs precum si bibliografia se găsesc pe site-ul instituției, la secțiunea Concursuri”, potrivit unei informări emise de Casei Județene de Pensii Dolj.

Politica