duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: Se depun dosarele pentru locurile de parcare

Persoanele care au reședința în limita a 50 m față de parcare au dreptul de a depune dosare pentru a participa la procedura de atribuire/licitație conform art. 14 din H.C.L. nr. 27/2021. Acestea pot formula către Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2, bl. VT3 sau online la adresa de e-mail [email protected], cerere tip (cu actele solicitate anexate) pentru participarea la procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în parcarea de reședință nr. 129 (62 de locuri) pentru: Strada Orly, nr. 53-90092, bl. C9-C10-C11-M2-M2A.

Cererile se pot găsi pe pagina web a Primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei. Depunerea se va face în perioada 26.08 – 08.09.2021. Cererile depuse după data de 08.09.2021 nu vor fi analizate de comisia de atribuire/licitație numită prin Dispoziția Primarului Municipiului Drobeta Turnu Severin, vor rămâne ca dosare în așteptare.

O mențiune importantă este că pe cerere se poate opta doar pentru un singur loc de parcare. Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 22.09.2021, ora 10,00 la Sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu’’, b-dul Carol I, nr. 4.

Policlinica Buna Vestire Craiova


Locurile de parcare care au fost solicitate de către o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct, dar este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/ licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință, având obligația de a ridica permisul de parcare – de la sediul Direcției Patrimoniu, din Strada M. Kogălniceanu nr. 2, bl. VT3, parter – în max. 10 zile lucrătoare în perioada 27.09 – 08.10.2021.


Persoanele care nu ridică permisul de parcare în termenul de mai sus pierd locul atribuit/ licitat, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare. Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este de asemenea obligatorie în vederea atribuirii locului respectiv prin licitație publică deschisă la data, ora și locația comunicate mai sus.

spot_img
spot_img

Politica