Conecteaza-te cu noi

Gorj

Marcel Romanescu avertizează ApaRegio: „Nu pot accepta ca târgujienii să sufere”

Publicat

pe

ApaRegio

Municipiul Târgu Jiu şi alte localităţi din județul Gorj riscă să rămână fără apă. Acest lucru se poate întâmpla din cauza secetei şi a lipsei de investiţii în noi surse de alimentare. Conducerea ApaRegio Gorj, operatorul de apă şi canalizare, a făcut un apel către populaţie, luni dimineața, pentru raţionalizarea consumului de apă.

Ulterior, primarul orașului Târgu Jiu, a reacționat. Edilul susține că va lua măsuri împotriva ApaRegio, dacă târgujienii vor rămâne fără apă, mai ales într-o astfel de perioadă.

Avertizez APAREGIO că situația în care pune municipiul Târgu Jiu (inclusiv localitățile componente, acolo unde sunt probleme mari în ceea ce privește alimentarea cu apă) este una periculoasă. În ultimii ani, ca și acum, cetățenii municipiului au fost amenințați și avertizați să raționalizeze apa mai ceva ca în vremurile de tristă amintire. Timp pentru remedierea deficiențelor a fost destul. Din păcate, situația a rămas aceeași. Anunț societatea de apă și canal că mă voi adresa instituțiilor abilitate pentru că nu pot accepta ca târgujienii să sufere din cauza lipsei apei potabile, în condițiile în care alte localități din țară primesc apă din munții Gorjului fără să întâmpine astfel de probleme. Suntem în plină pandemie, ne confruntăm cu temperaturi extreme, orașul este principala sursa de venit a APAREGIO care a mărit considerabil tarifele și totuși suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua. Situația nu poate continua așa!”, spune Marcel Romanescu.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.