vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festivalul „Fun and Be Safe – Street Food”, organizat în weekend, la Slatina

Slătinenii sunt așteptați în acest weekend la unul dintre cele mai mari festivaluri organizate în municipiu, „Fun and Be Safe – Street Food”.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Tineretului, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, orele 12:00 – 20:00.

După un an de pauză, ca urmare a pandemiei de Covid-19, organizatorii vin cu o sumedenie de surprize, atât pentru copiii și tinerii din Slatina, cât și pentru adulți.  Muzica bună, mâncarea artizanală și cinematograful în aer liber sunt doar câteva dintre motivele pentru care oltenii nu ar trebui să ignore evenimentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta se va ține în aer liber, iar, pentru că pandemia nu a trecut încă, locul ales pentru desfășurarea festivalului nu a fost întâmplător. În imediata apropiere se află Centrul de vaccinare drive-thru, prielnic pentru slătinenii care nu s-au imunizat încă împotriva noului Coronavirus.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Slatina, în parteneriat cu WeLoveMusic.

„Fă-ți zilele de vară și mai frumoase, și vino alături de noi, la cel mai mare Street Food Festival, în Parcul Tineretului din Slatina, de vineri, 20 august, până duminică, 22 august, între orele 12:00 – 22:00. Îți garantăm diversitate culinară cu cele mai renumite food truck-uri, muzică de calitate, cinema în aer liber și multe activități pentru copii. Be Fun & Be Safe!”, este invitația adresată de organizatori la eveniment.

Bugetul alocat de autorități pentru Festivalul Street Food din Parcul Tineretului este de 149.000 de lei. Festivalul a fost organizat, prima dată, în august 2019, când a fost inaugurat Parcul Tineretului din Slatina.

Politica