sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO: Polițiștii doljeni au salvat cinci bulgari de la înec

Cinci bulgari au fost salvați de la înec de către polițiștii doljeni, după ce barca lor s-a răsturnat. Salvatorii au constatat că velierul în care se aflau persoanele, printre care și doi minori, a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviul Dunărea, iar aceștia erau în mare pericol de înec.

,,În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au fost anunţaţi de către reprezentanții Poliției Transporturi Navale, despre faptul că la kilometrul 792 al fluviului Dunărea, se află cinci persoane care s-au rasturnat cu o ambarcațiune artizanală. Poliţiştii de frontieră au acționat imediat, deplasându-se la locul indicat, cu şalupă aflată în dotare. Astfel, au constatat că o ambarcație de tip velier a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviul Dunărea, iar persoanele aflate în velierul respectiv, trei bărbați și doi minori, erau în pericol de înec”, potrivit Poliției de Frontieră.

Cei cinci au fost aduși în siguranță la pontonul polițiștilor de frontiera și s-au întors teferi în țara lor, neavând nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluaţi de autoritățile bulgare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica