Conecteaza-te cu noi

Vâlcea

Vâlcenii vor 18 milioane de euro pentru reabilitarea Drumului Județean 605A

Publicat

pe

Drumului Județean 605A

Drumul Județean 605A nu a mai fost reabilitat pe toată lungimea sa din anii 80, când a fost construit. Conform spuselor lui Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, pe acest drum sunt poduri construite în anii 50, însă este un drum extrem de important pentru toate localitățile pe care le traversează.

În așteptarea deschiderii axelor de finanțare pe fonduri europene, nu stăm degeaba și pentru că vrem să accesăm undeva la 18 milioane de euro pentru a reabilita drumul pe toată lungimea sa, astăzi, am semnat contractul de proiectare a lucrărilor de modernizare”, spune Constantin Rădulescu.

6 luni va dura proiectarea, iar între timp, din bugetul propriu, Consiliul Județean a reușit să facă lucrări de întreținere și turnare covoare asfaltice pe aproape 12 km.

Vom face expertize tehnice, studii de teren și toate detaliile care țin de proiectare! În acest fel, imediat ce vor da drumul la banii europeni, noi vom fi pregătiți să ii luăm”, a mai transmis președintele Consiliului Județean Vâlcea.

© 2022. Toate drepturile rezervate.