Femeie în vârstă de 60 de ani, căutată de polițiștii din Olt

O femeie în vârstă de 60 de ani este căutată de polițiștii din județul Olt. Aceasta a plecat de acasă și nu s-a mai întors, iar fiul ei, din comuna Dobrun, a cerut ajutorul agenților din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secția nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați de un bărbat, din comuna Dobrun, județul Olt, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orelor 11:00, mama sa OSMAN MARIOARA, de 60 de ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit”, informează IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, aproximativ 40 de kilograme, păr scurt, negru, ochii verzi, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare neagră, tricou negru și papuci din plastic de culoare neagră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este mesajul polițiștilor olteni.

Populare

Recomandări

Stanciu, după victoria cu Andorra: „Să arătăm pe teren că merităm să ajungem la EURO”

Nicolae Stanciu a spus că victoria cu Andorra era...

Rusia va amplasa arme nucleare tactice în Belarus

Rusia va staționa arme nucleare tactice în Belarus, a...

ISU Mehedinți relansează provocarea „Salvator din pasiune”

𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță „𝐃𝐫𝐨𝐛𝐞𝐭𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐢...