luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident rutier mortal în Golenți. Șoferul vinovat, cu permisul suspendat

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Calafat a decedat, miercuri seara, după ce a fost accidentat de un tânăr din Cetate.

Evenimentul rutier a avut loc pe drumul național 56 Calafat-Craiova.

Victima se angajase în traversarea regulamentară a străzii, moment în care șoferul l-a izbit din plin. Mai mult, tânărul avea dreptul de a conducere vehicule suspendat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 56 Calafat-Craiova, pe raza localității Golenți, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 27 de ani, din Cetate, care conducea un autoturism pe DN 56 Calafat-Craiova, pe raza localității Golenți, ar fi accidentat un bărbat de 65 ani, din Calafat, sat Golenți, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, din păcate, pietonul a decedat la faţa locului.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul în cauză avea dreptul de a conduce vehicule suspendat”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, potrivit oamenilor legii, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Politica