joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Câine salvat din fântână de pompieri

Pompierii mehedințeni au reușit să salveze sâmbătă un căine care căzuse într-o fântănă. Aceștia au fost anunțați de către stăpân printr-un apel la 112 că patrupedul este în pericol. Pompierii au reușit să coboare în fântâna îngustă cu diametrul de un metru și să salveze câinele care făcea eforturi să rămână la suprafața apei.

” La locul solicitării, a fost mobilizat de urgență un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin. Pompierii au constatat că animalul căzuse într-o fântână, cu o adâncime de circa 15 metri, aflată în curtea unei gospodării din localitatea Cerneți.
Cu accesoriile din dotare, pompierii militari au realizat dispozitivul de intervenție și au coborât în fântâna al cărei diametru era de circa un metru. Aceștia au reușit să salveze patrupedul, care a depus tot efortul pentru a se menține la suprafața apei, al cărei nivel atingea circa un metru.
Cu ajutorul pompierilor, câinele a câștigat această luptă pentru supraviețuire, iar salvatorii au demonstrat, încă o dată, că viața trebuie protejată indiferent de formă”, conform ISU Mehedinți.

Politica