joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dorel, reținut pentru violență, a fugit de sub nasul polițiștilor

Update/ Dorel a fost prins de polițiști.

„În urma activităţilor de cautare, periere și scotocire, în jurul orelor 00.05, barbatul a fost găsit și prins într-un șanț cu vegetatie abundență, de pe marginea unui drum secundar de pe raza comunei Simnicu de Sus, la aproximativ 800 metri de sediul poliției, de echipele de periere
şi scotocire, formate din polițiști și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca la finalizare să se
propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.”-IPJ Dolj

Un bărbat de 57 ani, reținut pentru lovire și alte violențe, a fugit de sub nasul polițiștilor. S-a întâmplat în această seară, în Șimnicu de Sus, Dolj. Bărbatul se numește Barbu Vasile, dar i se spune „Dorel”.

„Polițiști din cadrul Postului de Poliție Șimnicu de Sus au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, din Șimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În timpul activităților de cercetare, cel în cauză a părăsit sediul poliției, prin escaladarea ferestrei de la parterul clădirii, îndreptându-se într-o direcție necunoscută.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.”-IPJ Dolj

Polițiștii încă îl cauta pe bărbat.

„Polițiștii desfășoară activități specifice de căutare a bărbatului în cauză, fiind mobilizate efective de poliție de la toate structurile.

De asemenea, au fost instituite filtre rutiere, atât în județ, cât și în județele învecinate, în vederea depistării bărbatului în cauză și luării măsurilor legale care se impun.”-IPJ Dolj

Politica