vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Balș. Catalizatoare auto, furate în miez de noapte

Doi bărbați din Piatra-Olt, au fost depistați, luni, de polițiști după ce ar fi furat catalizatoarele de pe două mașini din orașul Balș.

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliile celor suspecți, găsind bunurile cu pricina.

„La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la două persoane fizice de pe raza oraşului Piatra-Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.

În fapt, doi bărbaţi de 23 şi 30 de ani, ambii din oraşul Piatra-Olt, sunt bănuiţi că în noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., ar fi sustras două catalizatoare auto de pe raza oraşului Balş.

În urma percheziţiilor efectuate, prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La activităţile desfăşurate au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Piatra-Olt şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Politica