miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Iridex începe colectarea deșeurilor

 Iridex Group Salubrizare va începe, de la 01.07.2021, activitatea de prestare a serviciilor de colectare deșeuri în aria Municipiului Craiova, Județul Dolj.

În acest sens, potrivit operatorului, este necesar ca persoanele juridice să încheie cât mai repede posibil un contract de colectare deșeuri similare.

Solicitarea încheierii contractului se poate efectua apelând numărul de dispecerat 0251.979, iar un reprezentant al operatorului Iridex Group Salubrizare se va deplasa la sediul persoanei juridice, în vederea prezentării condițiilor contractuale pentru colectarea și transportul deșeurilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Contractul de colectare și transport deșeuri se poate încheia și la unul dintre punctele de lucru: Malu Mare, strada Prelungirea Bechet, km 7, tel.0727. 31 26 89  sau Craiova, Bdul Nicolae Titulescu, nr. 30B, tel.0736. 38 36 18

Pentru încheierea contractului sunt necesare următoarele:

  • Certificatul de înregistrare + Anexa care atestă calitatea de plătitor de TVA – copie
  • Actele deținere spațiu – Copie certificat constatator pentru punctul de lucru – copie
  • Act de vânzare/cumpărare, contract de închiriere, etc. – dacă adresa prestării nu este înregistrată la Registrul Comerțului – copie
  • Datele de contact : telefon, fax, adresă de e-mail
  • Ștampila societății.

Un exemplar al contractului semnat de ambele părți va fi predat ulterior persoanei juridice, împreună cu codul QR. Persoana juridică are obligația să afișeze codul QR primit întrr-un loc vizibil, certificând încheierea contractului de prestări servicii cu operatorul de salubrizare.

Politica