miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Olt, arestat pentru hărțuirea unei femei

160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani din localitatea Șopârlița, județul Olt ar fi realizat un bărbat timp de un an, fără voia ei. Olteanul a fost reținut de polițiști sâmbătă, fiind cercetat pentru hărțuirea femeii, dar și pentru agresarea fizică a acesteia. Filmările ar fi fost realizate în perioada 2020-2021 și surprind scene atât din casa victimei, cât și de la locul de muncă.

„La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 53 de ani, din comuna Șopârlița, județul Olt. Măsura a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe. În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, atât la locul de muncă cât și la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe rețelele sociale fără acordul acesteia.

De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Bărbatul fost introdus în centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica