vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Vâlcea dispărut

Un bărbat de 56 de ani, din Vâlcea, este căutat de vineri seara, 11 iunie, după ce nu a mai apărut la o partidă de pescuit. Maşina şi bunurile i-au fost găsit în apropierea locului de întâlnire, conform adevărul.ro.
Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea reiese că a fost cerut ajutorul autorităţilor în jurul orei 19:36. Cel care a dat alarma se temea că persoana căutată – un asistent la UPU ortopedie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea – a căzut într-un canal de fugă al lacului de acumulare Stupărei de pe râul Olt. 
Stupărei este un sat în comuna Mihăeşti situat la mai puţin de 15 kilometri de Râmnicu Vâlcea, în aval, zona fiind extrem de cunoscută printre pescari. Se ştia despre persoana dispărută că plecase la pescuit şi stabilise să se întâlnească cu un prieten pe malul lacului. Doar că, atunci când acesta din urmă a ajuns la locul de întâlnire, nu a găsit decât bunurile amicului său, conform aceleiași surse.
La sosirea acestuia la locul de întâlnire a constatat că autoturismul era deschis, undiţele si ţigările se găsesc în apropierea locului de întâlnire, însă persoana cu care trebuia să se întâlnească lipsea”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. 

Aceeaşi sursă a mai precizat: „La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu scafandrii, o barcă şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Vâlcea. Căutările s-au făcut până la lăsarea întunericului, din păcate fără niciun rezultat. În această dimineaţă, începând cu ora 08.30 echipajele de intervenţie au reluat misiunea folosind o barcă cu motor, o autospecială cu scafandri şi un echipaj SMURD”.

Politica