Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcean în vârstă de 84 de ani, căutat de polițiștii sibieni

Publicat

pe


Un vâlcean în vârstă de 84 de ani este căutat de polițiștii sibieni. Acesta a plecat voluntar din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu-Unitatea de Primiri Urgențe, dar nu s-a mai întors acasă. Bărbatul este din comuna Racovița, sat Bradu-Clocotici, județul Vâlcea.

Dispariția a fost anunțată de o femeie. Aceasta a sunat la I.P.J. Sibiu și a spus că soțul său, Ciucă Dumitru, în vârstă de 84 de ani, a plecat voluntar din incinta Spital , unde venise pentru analize, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 kg, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt. La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare albastru, cămașă în carouri, pantaloni de culoare negru și purta pe cap o pălărie de culoare negru. Nu se cunosc eventuale semne particulare.
„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, este mesajul polițiștilor.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.