marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Secția de Pediatrie a SJU Slatina, dotată cu jucării pentru toate vârstele

Copiii internați în secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Slatina își vor ocupa timpul cu noile jocuri și jucării primite de la voluntarii asociației Interact Club Slatina.

Banii au provenit dintr-un proiect inedit, gândit de membrii ONG-ului. Voluntarii și-au vândut cărți din biblioteca personală, iar cu banii strânși au achiziționat diverse jocuri pentru copiii din secție.

Târgul de carte a fost organizat în jurul unui concept cu adevărat original. Cărțile au fost ambalate în diverse moduri, având atașat un mesaj special. Astfel, cumpărătorii s-au lăsat ghidați de instict și au ales cărțile după mesajul citit, fără să știe ce se află în spatele ambalajului, scrie adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Noi am organizat o activitate, un proiect. se numeşte <<Book-urie fără etichetă>>. Am împachetat cărţi şi le-am pus câte o descriere, astfel încât oamenii, în momentul în care cumpără, să nu fie atraşi de copertă şi să fie atraşi strict de descriere, să meargă pe instinct dacă le place sau nu cartea. Fiecare carte a costat 20 de lei şi din banii strânşi am cumpărat jucării şi jocuri pentru secţia de Pediatrie”, a subliniat Irina Baciu, coordonatoarea echipei de voluntari de la Interact Club Slatina.

Jucăriile cumpărate au fost aduse pe secție mațri, de 1 iunie, copiii bucurându-se atât de prezența voluntarilor, cât și de faptul că au cu ce să se joace.

„Acești copii frumoși au organizat un târg de carte și cu banii obținuți au cumpărat jocuri și jucării pe care le-au oferit cu toată bucuria. Le mulțumim și le urăm să aibă un viitor luminos și frumos ca sufletul lor!”, a transmis Angela Nicolae, noul manager al Spitalului Județean de Urgență  Slatina.

Voluntarii Interact Club Slatina au vârste cuprinse între 12 și 18 ani și sunt implicați în diverse activități menite să sprijine comunitatea locală.

Politica