duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PLM Craiova a luat dricuri

Mașinile folosite pentru activitățile de pompe funebre nu vor mai fi parcate pe Calea București, așa cum se întâmpla până acum, anunță Primăria Craiova.

Poliția Locală a municipiului Craiova a dispus deja ridicarea unui număr de patru dricuri, parcate în fața firmelor care oferă servicii funerare.

Staționarea/gararea acestora în parcările publice de-a lungul Căii București sau în parcările blocurilor nu va mai fi permisă, conform unei hotărâri a Consiliului Local Craiova, intrată în vigoare pe 22 aprilie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 22 aprilie 2021, a intrat în vigoare Hotararea Consiliului Local nr 159, prin care a fost aprobat Regulamentul local privind stabilirea categoriilor de intervenții, în vederea reabilitării fronturilor construite în zona de acțiune prioritară „Calea București”, care la art. 9, pct 5 precizează faptul că <<se interzice gararea/staționarea mijloacelor de transport pentru deservirea activităților de pompe funebre în parcările publice organizate de-a lungul celor două sensuri de mers aferente Căii București, precum și în parcările publice reședință ale blocurilor>>

De asemenea, nerespectarea prevederilor atrage sancțiuni cu amendă cuprinsa intre 1.500-2.500 lei și măsura tehnico-administrativă de ridicare a autovehiculelor.

Regulamentul a fost supus dezbaterii publice, fiind adus la cunoștința cetățenilor inclusiv prin intermediul presei.

Urmare acestor reglementari, Politia Locala – Serviciul Circulatie a pus în aplicare prevederile legale, dispunând ridicarea a 4 autovehicule destinate activităților de pompe funebre și a aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 18.000 lei”, transmit reprezentanții Primăriei Craiova.

Poliția Locală va desfășura în continuare acțiuni pentru verificarea respectării prevederilor legale în zona respectivă.

Politica