joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor din Ipotești, lovit de o șoferiță de 50 de ani

Un copil de 10 ani din comuna olteană Ipotești a fost transportat de urgență la spital după ce a fost lovit de o mașină.

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, pe strada Principală din localitate. La volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de 50 de ani, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-a deplasat la fața locului, unde a fost găsit un autoturism avariat şi un minor în vârstă de 10 ani, din localitate, în calitate de pieton care a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto, o femeie de 50 de ani, din municipiul Slatina, nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul”, informează reprezentanții IPJ Olt.

Politica