duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elev din Târgu Jiu, agresat de colegi. Părinții copilului nu formulează plângere penală

Un elev de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“, din Târgu Jiu, a fost agresat de alţi colegi. Copilul este în clasa a VI-a, iar cazul acestuia a fost semnalat pe reţelele de socializare de către mătuşa lui.

„Vă ataşez pozele nepoţelului meu de astăzi de la școală! Este elev în clasa a 6-a la Tudor şi nişte colegi “mai glumeţi” l-au închis în clasă şi apoi chipurile l-au lăsat sa iasă şi i-au trântit USA sa-i prindă mâna! Scuzaţi posibilele greşeli dar sunt un car de nervi! Bullying sau proasta creştere a ajuns la cote maxime in şcolile de “ elita” din oraşul asta in care sunt şi mulţi copii ai căror părinţi compensează totul cu bani”, a scris mătuşa elevului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj a deschis o anchetă în acest caz și a trimis o echipă pentru a verifica situaţia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate împreună cu ofițeri din cadrul Biroului Siguranță Școlară, ca urmare a unui material postat pe o rețeaua de socializare, la data de 25 mai a.c., privind o agresiune petrecută la o unitate de învățământ din municipiu, s-au deplasat la respectiva școală, unde, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că în data de 25 mai a.c., în pauza dintre ore, trei elevi au împins ușa de acces într-o sală de cursuri, prinzând între ușă și tocul acesteia brațul drept al unui alt elev”, informează IPJ Gorj.

Părinții persoanei vătămate au declarat că nu formulează plângere penală și nu au fost de acord ca minorul să fie examinat medico-legal. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. La verificări au participat și reprezentanți ai DGASPC și ISJ Gorj.
FOTO: Facebook

spot_img
spot_img

Politica