miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un târgujian de 18 ani a provocat un accident rutier pe strada Victoriei

Un târgujian s-a urcat băut la volanul unei mașini și a provocat un accident rutier. Incidentul a avut loc pe strada Victoriei, din Târgu Jiu, iar băiatul vinovat are 18 ani.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că pe strada Victoriei, din localitate s-a produs un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, ocazie cu care au depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, care condusese un autoturism implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, au transmis polițiștii gorjeni.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,68 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”, au mai spus oamenii legii.

Politica