sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Suporteri FCU, agresați de cei de la CSU

Trei suporteri ai FCU Craiova au fost agresați fizic de suporteri ai echipei CSU. Aceștia le-ar fi furat și mai multe bunuri. Suporterii agresați veniseră din Gorj să-și susțină echipa nou promovată în Liga 1.

„În cursul acestei zile, polițiștii Secției 1 Craiova au fost sesizați de un bărbat de 33 de ani, din comuna Fărcașești, județul Gorj, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Craiova, a fost agresat fizic de mai multe persoane, care purtau însemnele unei echipe de fotbal din Craiova.

Din primele cercetari, polițiștii au stabilit faptul că pe strada respectivă, ar fi izbucnit un conflict spontan între 5 persoane, din judetul Gorj și alte persoane, care nu au fost gasite la fața locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma conflictului, 3 persoane din cele 5 din judetul Gorj, ar fi fost agresate fizic, fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale.

Totodata, cele 5 persoane au declarat faptul ca le-au fost luate fularele de la gât și că în urma altercației au pierdut un rucsac în care se afla un telefon mobil”, arată IPJ Dolj

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict, urmând ca la finalizare să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Politica