Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 23 mai 2021. Leii încep ziua cu vești bune

Publicat

pe

Berbec

Sunt schimbări importante cele care apar la orizont. Se ivește ocazia de a-ți achiziționa o locuință sau o mașină, lucruri care-ți vor modifica stilul de viață.

Taur

Ai multe șanse să întâlnești un om care să-ți trezească interesul. Vei încerca să-i atragi atenția și sunt multe șanse să constați că vă potriviți de minune și ați putea forma un cuplu frumos.

Gemeni

Ziua aduce o reuniune familială, de care nu ai prea mult chef. Trebuie să ai mai multă răbdare și să te gândești că nu vei aduce niciun beneficiu situației prin comentarii răutăcioase.

Rac

Trebuie să faci unele cumpărături, pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Risipești mai mulți bani decât te așteptai, iar acest lucru te nemulțumește profund.

Leu

Începi ziua cu vești bune. E vorba de o reușită a unui om apropiat, care îți aduce multă bucurie. Aveți motive de sărbătorit și profitați de ocazie pentru a le face o vizită unor rude, să le spuneți noutățile și să petreceți împreună.

Fecioară

Ai de rezolvat unele treburi ce țin de o colaborare sau un proiect desfășurat pe cont propriu, paralel cu locul de muncă. Stabilești detalii importante și totul pare să se îndrepte în direcția dorită.

Balanță

Reuniunea familială aduce momente frumoase, râsete și distracție. Totuși, trebuie să fii atent, ar putea să apară în discuție unele subiecte care vor duce la discuții în contradictoriu.

Scorpion

Ai de rezolvat mai multe treburi la domiciliu. Sunt multe lucruri de pus la punct și poate reușești să obții ajutorul oamenilor apropiați. Va fi greu să termini singur.

Săgetător

Ziua începe cât se poate de bine. Ai parte de un câștig financiar însemnat și de noi perspective. Totul merge în direcția dorită.

Capricorn

Relația de cuplu este în impas de multă vreme. A sosit ziua în care veți avea o discuție care ar putea să aducă o decizie importantă cu privire la viitorul împreună. Ar putea să urmeze schimbări importante și nu tocmai ușoare.

Vărsător

Sunt oameni care muncesc și duminica, dar nu îți place deloc că ai fost chiar tu norocosul. În schimb, ziua va trece rapid, ai parte de atmosferă plăcută, colegială, glume și râsete, iar treaba nu pare chiar așa de greu de terminat.

Pești

Partenerul de viață vrea să petreceți mai mult timp împreună. Luați măsuri în acest sens și veți petrece ziua în doi, cu plimbări romantice și momente deosebite.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.