duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Sud 97, CIA și El Nino invadează centrul vechi din Craiova: „Sărbătorim împreună promovarea”

FCU Craiova a obținut promovarea în Liga 1, iar suporterii sunt gata să sărbătorească performanța în stil mare. Peluza Sud 97 a strigat adunarea, înainte de ultima etapă din play-off, cu Dunărea Călărași.
„Așa cum vă anunțam joi seara, sărbătoarea abia ce a început! Chemăm toți suporterii Universității Craiova duminică, începând cu ora 14:00, la terasele din Centrul Vechi. Știm prea bine ce anvergură va avea acest eveniment așa că vom ocupa toate terasele din această zonă. Din fericire situația epidemiologică este din ce în ce mai bună și putem sărbători cum se cuvine acest moment istoric. Meciul cu Dunărea Călărași are loc la ora 18:30, urmând ca după meci sărbătoarea să continue alături de jucători și stafful tehnic, pe care îi invităm alături de noi cu această ocazie. Vă așteptăm alături de noi la sărbătoarea pe care o așteptăm cu toții de un deceniu. ȘTIINȚA SUNTEM NOI!”, se arată în comunicatul Peluzei.
Fanii Craiovei se vor întâlni în cartierul Rovine, din Craiova. Acolo, rapperii din CIA și El Nino li se vor alătura celor din Peluza Sud 97 și vor pleca, împreună, spre centrul vechi.
„Se pleacă din Rovine în Centrul vechi din Craiova. Ultimul meci cu Dunărea se sărbătorește acolo”, a anunțat Byga, din CIA. La rândul său, El Nino a spus: „Ne vedem în Centrul vechi. Sărbătorim împreună promovarea lui FC Universitatea Craiova în Liga 1”.

Politica