vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noul operator Iridex Group Salubrizare începe contractarea persoanelor juridice din municipiul Craiova

Noul operator Iridex Group Salubrizare începe perioada de contractare a persoanelor juridice, în vederea desfășurării activității de colectare separată a deșeurilor în municipiul Craiova! Va fi o provocare şi o țintă îndrăzneață să identificăm soluția optimă pentru asigurarea colectării separate şi a transportului separat al deșeurilor într-un mod profesionist şi de o manieră profund responsabilă față de mediu şi față de societatea civilă, dar împreună ne vom adapta necesităților activităților desfășurate de fiecare persoană juridică.

Un reprezentant al operatorului Iridex Group Salubrizare se va deplasa la sediul fiecărei persoane juridice, în vederea prezentării condițiilor contractuale pentru colectarea și transportul deșeurilor similare. Dacă reprezentantul persoanei juridice deține:

– Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului, care trebuie să cuprindă cel puțin: sediul social, punctele de lucru, numele și prenumele reprezentantului legal – copie
– Certificatul de înregistrare + Anexa care atestă calitatea de plătitor de TVA – copie
– Actele deținere spațiu – Copie certificat constatator pentru punctul de lucru – copie
– Numărul de cont (IBAN) și banca la care este deschis contul – opțional
– Act de vânzare/cumpărare, contract de închiriere, etc. – dacă adresa prestării nu este înregistrată la Registrul Comerțului – copie
– Actul de identitate administrator – copie
– Datele de contact: telefon, fax, adresă de e-mail
– Ștampila societății,
se va putea realiza încheierea contractului în 2 exemplare. Un exemplar al contractului semnat de ambele părți va fi predat ulterior persoanei juridice, împreună cu codul QR. Persoana juridică are obligația să afișeze codul QR primit într-un loc vizibil, certificând încheierea contractului de prestări servicii cu operatorul de salubrizare licențiat în aria de delegare, conform legii. Dacă persoanele juridice nu dețin toate documentele prezentate mai sus, reprezentantul operatorului Iridex Group Salubrizare va reveni pentru încheierea contractului. Contractul de colectare și transport al deșeurilor cu noul operator Iridex Group Salubrizare se va putea încheia și de către reprezentantul persoanei juridice, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 17:00, la sediul nostru din Malu Mare, Strada Prelungirea Bechet, km.7.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior încheierii contractului, pentru orice solicitare sau informații pe care le consideră necesare, persoana juridică va apela numărul nostru de dispecerat 0251/979 sau va transmite solicitările în scris la adresa de e-mail [email protected]. Solicitarea va fi înregistrată iar în cel mai scurt timp va fi contactat de către un reprezentant al operatorului privind rezolvarea solicitării și comunicarea tuturor detaliilor necesare.
Neasigurarea gestionării corespunzătoare a deșeurilor și refuzul de a încheia contract de prestări servicii cu operatorul de salubrizare licențiat în aria de delegare se sancționează conform prevederilor art. 61 din Legea nr.211/2011 – privind regimul deșeurilor și art. 61 din Legea nr.101/2006 – a serviciului de salubrizare a localităților.
Mai multe informații privind colectarea separată și transportul deșeurilor vor fi comunicate prin intermediul website-ului www.iridexsalubrizare.ro, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/iridexsalubrizare.

Protejează mediul – construiește viitorul!

Politica