marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat trimis în arest după ce a agresat sexual două minore

Un oltean în vârstă de 58 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual o adolescentă de 14 ani.

Întâmplarea a avut loc la data de 5 mai, în localitatea Deveselu, polițiștii fiind alertați prin numărul de urgență 112.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul nu ar fi la prima faptă. Anul trecut ar fi agresat o altă minoră, tot din din comuna Deveselu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 5 mai 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră,  în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu, ar fi agresată sexual de către un bărbat, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Deveselu a reieșit faptul ca bărbatul, în vârstă de 58 de ani, ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra minorei de 14 ani.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că în cursul anului 2020, același bărbat ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra unei alte minore din localitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii l-au reținut pe inculpat pentru 24 de ore, ulterior instanța dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Politica