vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete

Polițiștii  Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Caracal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au efectuat, în această dimineață, 6 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Potrivit cercetărilor, în perioada 2018 până în prezent, mai multe persoane din municipiul Caracal ar fi achiziționat, depozitat, transportat și vândut țigarete de proveniență extracomunitară, cunoscând faptul că acestea au fost introduse ilegal pe teritoriul României, pentru obținerea de beneficii financiare.

”În urma perchezițiilor au fost ridicate 2.720 de țigarete, fără timbru de marcaj fiscal, 22 de articole pirotehnice din categoria F3 și 77 de articole pirotehnice din categoria F2”, se arată în comunicatul de la IPJ Olt.

Trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica