joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video: Accident cu victime în Cetate


Două persoane au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină. Cele două persoane se aflau pe marginea drumului, în localitatea Cetate. Un șofer care conducea o autoutilitară cu remorcă, a încercat să evite impactul cu o altă mașină și a lovit cele 2 persoane.
„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 21 de ani, cetăţean bulgar, care conducea un  ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară ce tracta o remorcă  şi care circula pe DN 56A, din direcția Dr. Tr. Severin către Maglavit, ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de de ani, din comuna Cetate, intrand  în coliziune cu un autoturism staționat neregulamentar, parțial pe partea carosabilă.
În urma evenimentului rutier, un bărbat de 45 de ani şi o femeie de 47 de ani, care se aflau pe partea carosabilă a DN 56A, au fost transportaţi la spital, fiind constienţi şi cooperanţi”, conform IPJ Dolj, care a menționat si că ambii șoferi au fost testați negativ cu etilotestul și că s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica