miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Femeie, reținută pentru trafic de droguri de mare risc

O femeie din Gorj a fost reținută pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a unei locuințe pentru consumul de droguri de mare risc.

Potrivit procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj, în perioada 2019 – 2021, inculpata a procurat diferite cantități de droguri de risc și mare risc, de la diferite persoane, droguri care au fost porționate, ambalate și vândute cu sume cuprinse între 50 lei – 400 lei/gram, către consumatori de pe raza județului Gorj.

”La data de 23.04.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Gorj au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Gorj, în urma cărora au fost ridicate 90 grame cannabis, 2 grindere ce prezintă resturi de fragmente vegetale de culoare verde-oliv, 4 punguțe din plastic ce conțin o substanță albă pulverulentă cu miros înțepător, o cutie metalică ce conține o substanță pulverulentă, de culoare maro, cu miros înțepător, o cutie de carton conținând foițe pentru confecționat artizanal țigări, 2 cântare de mare precizie, precum și sumele de 5.500 lei și 150 euro”, se arată în comunicatul DIICOT.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tribunalul Gorj a dispus, la data de 24.04.2021, arestarea preventivă a inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Gorj și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Gorj.

Foto: captură video

Politica