vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sezonul s-a încheiat pentru Paul Papp!

Juveții cad unul după altul. După Baiaram, Ouzounidis l-a pierdut și pe Papp

Fundașul Paul Papp, devenit titular incontestabil de la venirea lui Ouzounidis, va rata tot ce a mai rămas din această stagiune. Apărătorul sosit în Bănie de la Sivasspor s-a accidentat la ultima ședință de pregătire dinaintea plecării spre Botoșani, unde oltenii au evoluat ieri seară, în runda a doua din play-off.
Paul Papp va avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a putea fi apt abia în stagiunea următoare. Astfel, Marinos Ouzounidis, care a pus mare accent pe faza defensivă de la venirea sa în Bănie, se va baza pe 3 fundași centrali pentru restul play-off-ului: Marius Constantin, Mihai Bălașa și Stephane Acka.
Meciul cu Sepsi a fost un adevărat coșmar pentru gruparea patronată de Mihai Rotaru. A pierdut puncte importante, dar și pe Ștefan Baiaram, ale cărui șanse să revină până la finalul play-off-ului sunt infime. Tânărul jucător s-a accidentat într-un duel cu Nouvier, a fost transportat urgent la spital, iar primul verdict nu a fost atât de grav pe cât a lăsat să pară accidentarea: entorsă. Totuși, juniorul va avea nevoie de ceva timp pentru a reveni pe gazon.

Politica