marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„O să fie un adevărat show după ce FCU Craiova promovează în prima ligă!”

Marea glorie a Craiovei Maxima își dorește să-i vadă pe Trică și elevii săi în Liga 1

Rodion Cămătaru și-a manifestat susținerea pentru echipa lui Mititelu. Atacantul Maximei anticipează un viitor sezon incendiar în cazul în care Albu și colegii săi promovează în primul eșalon.
„Eu cred că ușor, ușor, Adrian Mititelu își va face o echipă bună, dar la Liga 1 trebuie să aibă mare atenție pentru că îi trebuie întăriri. Adrian trebuie să investească și mai mult în transferuri… dacă vrei să reziști în primul eșalon. E clar că nivelul Ligii a doua este mult mai scăzut față de prima ligă, iar echipele care vor juca baraj cu cele din Liga 1 nu au nicio șansă. Deși zona Olteniei este o zonă săracă în locuri de muncă, totuși pe plan fotbalistic în Craiova o să fie un adevărat show, după ce FC Universitatea Craiova va intra în Liga 1. Pentru că eu sper că băieții lui Trică vor promova. Au o echipă solidă pentru nivelul Ligii a doua, iar în meciul cu Rapid mi-au plăcut Compagno, Baeten și băiatul cu numărul 8, Dragoș Albu. Am văzut că acest Albu lovește bine mingea atât cu stângul, dar și cu dreptul”, a spus Cămătaru pentru prosport.ro.
FCU Craiova e lider în ierarhia play-off-ului ligii secunde, cu 45 de puncte, 3 mai mult decât Rapid și 4 față de Mioveni, ocupanta ultimului loc pe podium. În următoarea rundă, craiovenii vor juca pe terenul celor de la Dunărea Călărași, meciul fiind programat luni, 26 aprilie, de la ora 17:30.

Politica