vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Bătrână căzută într-o groapă, scoasă de pompieri

Update! Poliția a deschis o anchetă.

„In cursul acestei zile, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie a fost gasita cazuta intr-o groapa sapata in zona Calea Bucuresti.
La fata locului s-au deplasat politistii, precum si reprezentantii ISU Dolj, acestia din urma intervenind pentru scoaterea femeii si transportarea acesteia la spital pentru ingrijiri medicale, aceasta fiind constienta.
Cea in cauza a fost identificata, fiind vorba despre o femeie de 92 de ani, care ar locui in zona respectiva.
In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si fac cercetari pentru a se lamuri cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul.”-IPJ Dolj

O bătrână a căzut astăzi într-o groapă adâncă de 2 metri, din zona Școlii 21 din Craiova. Femeia ar avea răni ușoare. Ea a fost scoasă de pompieri și dusă la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Groapa ar fi fost excavata pentru containerele îngropate ce urmează a fi amplasate in oraș.

„In jurul orei 11.30, Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat sa intervină pentru salvarea unei persoane căzută într-o groapă, în mun. Craiova, zona Scoala 21. La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervine au găsit o persoană în vârstă de aprox. 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de cca 2m. Salvatorii au acționat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical și pregătirea pentru a fi scoasă în siguranță de către echipajul de interventie sosit la fata locului. Persoana a fost transportata la UPU de către echipajul SMURD.”- ISU Dolj

Groapa în care a căzut bătrâna ar fi fost semnalizata cu balize. Astazi insa acestea ar fi fost gasite insa mai departe de groapa in care a cazut femeia.

Politica