miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Fetiță de 1 an și 10 luni, rănită în accident în Slatina

O fetiță de numai 1 an și 10 luni și alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs astăzi în Slatina. În accident au fost implicate trei mașini.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit, în municipiul Slatina, strada Cireașov, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care și o minoră de un an și zece luni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la sosirea echipajelor, minora a fost transportat la UPU Slatina, cu un autoturism particular. Aceasta era conștientă și prezenta un traumatism cranio-facial.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la UPU Slatina, un bărbat, șofer, în vârstă de 25 de ani, din Slatina, cu traumatism cranio-facial.

Echipajul SAJ a preluat o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Slatina, politraumatizată prin accident rutier. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului și care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Politica