joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atacul lui Madson, parat de Marcel Popescu!

Conducătorul CSU a ieșit bine după acuzele fostului jucător al clubului.

Brazilianul Madson a acordat recent un interviu în Fanatik.ro, în care s-a plâns de atitudinea lui Marcel Popescu, vis-à-vis de el.
„Problema a apărut în ultimul an de contract cu Craiova. Patronul echipei, Mihai Rotaru, a vrut să prelungim contractul, iar eu și impresarii mei nu am vrut, credeam că trebuie să schimbăm peisajul. Problema a crescut în momentul în care Marcel Popescu a venit la echipă. În primele două luni nu am primit niciun salariu. Am vorbit cu Mihai Rotaru și mi-a spus că era la negocieri pentru o nouă echipă și mă puteam transfera în acea vară, dacă eu nu voiam să rămân. Era un lucru normal. Până la urmă, Rotaru a plătit cum mi-a promis. Domnul Popescu spunea că sunt Che Guevara, că eram omul care făcea probleme în vestiar, acest lucru m-a deranjat foarte mult”, a tunat brazilianul.
Conducătorul oltenilor a parat ofensiva sud-americanului, spunând că mesajul său a fost interpretat greșit: „Chiar nu îmi aduc aminte, dar dacă i-am spus asta înseamnă că i-am făcut un compliment. Dacă am avut această discuție cu el, mesajul a fost că vreau să fie precum Che Guevara în vestiar. Adică un adevărat lider. Am vrut să îl motivez. De altfel, eu îmi aduc aminte despre Madson ca fiind un jucător cu potențial și cu abilitatea de a fi lider. Dar probabil că are unele carențe la istorie, motiv pentru care a interpretat mesajul greșit”.
Madson a evoluat la CSU Craiova în 64 de meciuri în care a reușit un gol și o pasă decisivă. Când a ajuns în ultimele 6 luni de contract a intrat în conflict cu antrenorul Gigi Mulțescu, care l-a trimis la echipa a doua împreună cu Acka, Nuno Rocha și Kay, și ei aflați la finalul înțelegerilor contractuale.
„Cea mai mare problemă a fost cu Gigi Mulțescu. Îmi spunea că mă bagă în echipă și după mă scotea din lot, mă lăsa afară. Făcea și glume cu mine. Eu cred că nu a avut respect”, a rememorat jucătorul.

Politica