vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihăilă, primul gol în Serie A!

Jucătorul care a băgat în contul echipei lui Rotaru 8.5 milioane de euro a fost lăudat de presa italiană.

Valentin Mihăilă începe să se acomodeze în Serie A. Deși a intrat în repriza secundă, cu un gol și o pasă decisivă, tânărul atacant a fost unul dintre cei mai buni oameni ai parmegianilor.
ParmaLive a scris: „Statistică interesantă pentru Valentin Mihăilă, care a înscris primul său gol în Serie A. Reuşita tânărului român, fost la Craiova, reprezintă, de fapt, primul gol înscris pentru Parma în acest sezon de un jucător venit de pe bancă. Faptul că acest lucru s-a întâmplat abia în luna martie este simptomatic pentru sănătatea echipei. Mihăilă s-a impus ca titular la Parma, dar cu Fiorentina a început pe bancă, după efortul depus în ultima vreme”.
Massimo Barbuti, fost jucător important al Parmei, a spus:„Parma a cumpărat câţiva tineri promiţători. L-am văzut jucând pe Zirkzee, care mi se pare un fotbalist bun. De asemenea, Mihăilă are şi el evoluţii bune, arată personalitate. Mă refer la meciul cu Udinese. D’Aversa are planul său, e un antrenor excelent şi ştie ce să facă în anumite situaţii. Este nevoit să aşeze jucătorii în locul în care aceştia dau cel mai bun randament.
Sunt unele lucruri care trebuie remediate. Sigur, nimic nu este încă pierdut, iar Torino nu cred că este una dintre echipele care vor avea probleme cu retrogradare”.

Politica